Putyin

Nem látszik hogy mi is lenne az orosz érdek abban ha Ukrajnával szemben nagyarányú támadást indítanának. Januárban az orosz feldolgozópari beszerzésimenedzser-index BMI 518 ponton állt némileg meghaladta a decemberi 516 pontot.


Pin On 2019

Putyin ezután a két ország kapcsolatait jellemző adatokat sorolta fel sőt elég komoly felajánlást is tett.

. Nagyon mellélövünk amikor kitűzzük a megtakarítási céljainkat. A két vezető megállapodott a további kapcsolattartásban. Az eszmecserét ezúttal Párizs kezdeményezte.

Vlagyimir Putyin ismételten felhívta a figyelmet a kijevi vezetés provokatív kijelentéseire és tetteire amelyek ellentétesek a minszki megállapodásokkal - közölte a Kreml. Most tényleg kissé kihúzhatja magát Putyin. Után a héten immár harmadszor egyeztettek egymással.

Még több friss hír. A gyorsuló inflációt egyedül nem képes. Mikor Orbán Viktor került sorra azt mondta ő is örül a találkozónak visszaemlékezett hogy 13 éve találkoztak először és nekik kettejüknek.

Azt is mondta szívesen megosztja vele az amerikaiakkal folytatott tárgyalásaival kapcsolatos folyamatok részleteit is. Nem hiszem hogy az orosz fél részéről ez a terv. A felek január 28.

Tény hogy az ukránok kapnak fegyvereket az amerikaiaktól de mindez nagyon messze van attól hogy megfordítsa az erőegyensúlyt. Mi a valóság abból hogy Putyin le akarja rohanni Ukrajnát.


Pin On Fotok


ボード Putyin のピン


Pin By Fabiana Lewis On Bae Anderson Cooper Beautiful Men Anderson


Kicsoda Vlagyimir Putyin Youtube Youtube Fictional Characters Historical Figures


Baba Vanga Elorejelzese A 2020 As Evre Vilagvege Merenylet Putyin Ellen Es Szokoar Calamity Losing Her Disasters


Fotok Putyin Meg Itt Sincs De A Memgyarban Mar Gozerovel Dolgoznak


Pin On My Timeless Chic


Putyin Really Funny Memes History Jokes Funny Memes


Diy Vladimir Putin Mask 3d Paper Craft Template Halloween Etsy Paper Mask Paper Craft Projects Printable Masks

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel